Obiščite nas v Cankarjevem domu, od 28. do 30. septembra, na 16. festivalu za tretje življenjsko obdobje

By 30. avgusta 2016Novice

Obiščite nas v Cankarjevem domu, od 28. do 30. septembra, na 16. festivalu za tretje življenjsko obdobje. Društvo upokojencev Slovenije se bo na stojnici predstavilo v sodelovanju s termalnim zdraviliščem Reumal iz Fojnice in z zdraviliščem Kalos v Veli Luki na Korčuli.

V Fojnici – termalnem zdravilišču Reumal – smo upokojenci iz vseh pokrajin Slovenije prisotni že vrsto let, zdravilišče Kalos v Veli Luki na Korčuli pa je naša nova destinacija.

Obe zdravilišči se bosta predstavili z zdraviliškim programom in strokovnimi medicinskimi terapijami, ki jih ponujajo slovenskim upokojencem, hkrati z možnimi specialističnimi pregledi, ultrazvočnimi, laboratorijskimi in drugimi preiskavami.

Na stojnici boste dobili informacije o datumih naših odhodov, o cenah, ki smo jih pogodbeno izposlovali za člane DUS, na voljo bodo tudi zloženke in drugi informativni materiali iz obeh zdravilišč …

Srečali boste predstavnike iz Fojnice in Vele Luke, kot tudi nas, ki prostovoljno delamo in ustvarjamo v DUS, edinega društva upokojencev, ki deluje s pomočjo donacij in za člane nima obvezne članarine.

NE POZABITE:

na sejemskem prostoru v Cankarjevem domu se skupaj predstavljamo:
Društvo upokojencev Slovenije, Reumal Fojnica in Kalos Vela Luka