Blagodejna sprostitev

in najsodobnejša rehabilitacija v zdravilišču Banja Slatina

Zdraviliško sprostitveni oddih za člane Kluba upokojencev Slovenije v Zdravilišču za fizikalno medicino in rehabilitacijo Dr. Miroslav Zotović BANJA SLATINA pri Banja Luki

(novozgrajeni hotel visoke kategorije z bazenom in zdravniško-terapevtskim oddelkom)

Vsebina in cena za 8-dnevni program, prevoz in osnovno turistično nezgodno zavarovanje v 1/2 sobi je 393,00 € (možno plačilo: akontacija + 6 obrokov).

Program izvajamo v sodelovanju z NOMAGO d.o.o., Ljubljana

V Banji Slatini, ki deluje v sklopu Zavoda za fizikalno medicino in rehabilitacijo »Dr. Miroslav Zotović« nudijo vrhunske medicinske storitve diagnostike in zdravljenja revmatizma ter rehabilitacije obolenj kostno-mišičnega sistema, pooperativnih in poškodbenih stanj, kjer v procesu zdravljenja ter rehabilitacije uporabljajo izsledke stroke in medicinske tehnologije z naravnimi učinki termalno-mineralne vode ter zdravilnega blata (peloida). Le-ta nastaja v lastnih blatnih bazenih, je polno mineralov in drugih zdravilnih snovi in se kot takšno dovaja do sodobno urejenih kabin, kjer se uporablja v terapevtske namene v višini temperature, ki odgovarja diagnostičnemu stanju posameznika.

V času bivanja lahko opravite vrsto specialističnih pregledov in preiskav kot so: pregled fiziatra, internistični pregled, ortopedski pregled, RTG diagnostični pregled, ultrazvočni pregled krvnih žil, notranjih organov, sklepov in mehkih tkiv, merjenje gostote kostne mase (DEXA), EMNG, storitve biokemijskega in hematološkega laboratorija. Cenik

V Banji Slatini je edini v BiH nameščen tudi najsodobnejši  diagnostični aparat BIODEX 4 za izokinetično testiranje, oziroma aparat za merjenje mišične moči rok in nog, neophodno potrebne za stabilnost sklepov. Na podlagi izvidov vam nato zdravniki predpišejo ustrezno individualno rehabilitacijo.

Termomineralna voda Banje Slatine blagodejno vpliva na vse oblike revmatizma, na posledice travm, določene oblike sterilnosti, nevralgije, arterijske hipertenzije in organskih obolenj perifernih arterijskih krvnih žil.

V wellness centru imajo poudarek na različnih vrstah manuelnih masaž (antistres, kitajska, refleksna masaža stopal, hot stone vroči kamni masaža, masaža s toplo čokolado, herbal spa in tudi športna masaža).

V novem objektu bodo bivale vse naše skupine. Kompleks povezujejo štirje moderni paviljoni z 80 sobami z balkoni in 16 apartmaji, restavracijo, najmodernejšim terapijskim blokom, rekreativnim delom z bazenom, telovadnico, prostori za masažo, kavarno  in slaščičarno.

Termin:

31. maj  – 8. junij 2019

Kontakt:

Jelica Erceg
tel.: 040 188 281
mail: jelica.erceg@gmail.com

Galerija:

Program

 • ob prihodu dobrodošlica z aperitivom
 • specialistični zdravniški pregled in priprava individualnega programa fizikalnih terapij
 • terapijski program, vodenje medicinske dokumentacije in odpustno pismo
 • vsak dan štiri fizikalne terapije po nasvetu zdravnika glede na vaše zdravstveno stanje (kopanje ali kopel v termo mineralni vodi, zdravilna blatna obloga, terapijska skupinska telovadba, elektro, termo ali magnetna terapija, terapijski ultrazvok)
 • koriščenje plavalnega bazena z navadno vodo
 • svečana večerja z glasbenim programom
 • 1x skupinska vadba progresivne mišične relaksacije
 • 1x skupinsko predavanje psihologa na temo medsebojnega komuniciranja
 • 1x skupinsko predavanje o zdravi prehrani
 • v ceni programa je všteta turistična taksa.

Namestitev

Namestitev v dvoposteljnih sobah visoke kategorije, vse sobe imajo balkon, WC, kopalnico s tuš kabino, fen, kopalni plašč in obuvalo za terapije ter bazen, TV, telefon in internet.

DOPLAČILA: 1/1 soba – 15,00 /na dan

Plačilo dodatnih storitev po ceniku: masaž, specialističnih pregledov, ultrazvočnih in drugih medicinskih preiskav lahko izvedete z gotovino tudi v eur.

Zdravstvene ugodnosti

V organizaciji Klinike SVJETLOST Banja Luka – klinika-svjetlost.ba

 • 1x brezplačen specialistični pregled oči (za morebitne storitve v času bivanja in kasneje nudijo članom KUS 10 % popust na obstoječ cenik). V času bivanja vam naredijo tudi nova očala po ugodnejših cenah kot pri nas.

V organizaciji zobne ordinacije SORRISO CENTAR Banja Luka – sorrisocentar.com

 • 1x brezplačen specialistični pregled (za morebitne storitve v času bivanja in kasneje nudijo članom KUS 10 % popust na obstoječ cenik).

Prehrana

Zajtrk, kosilo in večerja z možnostjo dietne prehrane za diabetike.

 Prevoz

Prevoz z avtobusom in osnovno nezgodno turistično zavarovanje (avtobus je vse dni bivanja z vami). Odhod iz LJUBLJANE (možen vstop na različnih postajališčih ob avtocesti do Brežic).

DOPLAČILA PREVOZA ZA MANJŠO SKUPINO:

 • 43-48 potnikov na avtobusu:  8,50 eur/na osebo;
 • 38-42 potnikov na avtobusu : 21,00 eur/na osebo;

V primeru manjšega števila prijav kot 38 udeležencev se termin ne izvaja. Nomago d.o.o. vrne plačano akontacijo na TRR člana.

Pomembno

V ceno je vključeno osnovno nezgodno zavarovanje članov, ki ga sklene Nomago. Zavarovanje krije nezgodno smrt (v višini 30.000 EUR)  in 100 % trajno izgubo splošne delovne sposobnosti – invalidnost (v višini 10.000 EUR) za poškodbe zaradi nepredvidenih okoliščin (padci, zlomi) in ne kroničnih obolenj, skladno z določili Splošnih pogojev za nezgodno zavarovanje oseb PG-NE/17-04 zavarovalnice Triglav in Dopolnilnih pogojev PG-ntu-IZL/11-12, vendar brez dnevne odškodnine. Sem ne sodijo poškodbe zaradi morebitnih zdravstvenih obolenj. Če je zavarovanec ob nezgodi starejši od 75 let zavarovalnica izplača 50 % zneska. Splošni pogoji za turistične aranžmaje podjetja Nomago d.o.o. so sestavni del ponudbe in objavljeni na strani https://www.nomago.si/splosni-pogoji.

Prijavljeni naj OBVEZNO sklenejo oziroma pridobijo Evropsko zdravstveno kartico na lokalni izpostavi ZZZS, ki je brezplačna! Priporočamo, da sklenete samoplačniško dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco (Vita, Coris, Vzajemna tujina ipd.), ki krije stroške hujših poškodb, bolezenskih stanj in njihovih hujših posledic.

Prijave in predplačilo

Potrjena rezervacija: prejeta podpisana prijavnica in plačana akontacija. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest, oziroma najkasneje do vključno 30. 4. 2019.

AKONTACIJO v višini  90,00 eur nakažite na:

NOMAGO D.O.O.
SI56 0310 0108 5605 379
SKLIC: SI00 – 2019009122
NAMEN VPLAČILA: obvezno izpolnite: termin in kraj letovanja ter ime in priimek člana (primer: SLATINA 31. 5. – 8. 6. 2019 Janez Novak)

Po plačilu akontacije je preostali znesek možno plačati v 6 mesečnih obrokih. Na PRIJAVNICI OBVEZNO obkrožite in izpolnite vse podatke. Podpisano pošljite na naslov kontaktne osebe KUS Jelice Erceg, oziroma izpolnite elektronski obrazec prijavnice na spletni strani: klub‑upokojencev.si.

NOMAGO vam bo poslal račun po prejetem plačilu akontacije, obvestilo o odhodu na zdraviliško letovanje z uro in krajem odhoda pa najkasneje 7 dni pred odhodom.

Informacije dobitepri kontaktni osebi letovanja KUS:

JELICA ERCEG, tel.: 040 188 281, mail: jelica.erceg@gmail.com

Izleti in druge aktivnosti v času bivanja

Možni izleti in druge aktivnosti v času bivanja v organizaciji lokalnih turističnih agencij in vodičev (Banja Luka, Kozara, Jajce, Plivsko jezero, NP Una …).