Blagodejna sprostitev

in najsodobnejša rehabilitacija v zdravilišču Banja Slatina

Zdraviliško sprostitveni oddih za člane Kluba upokojencev Slovenije v Zdravilišču za fizikalno medicino in rehabilitacijo Dr. Miroslav Zotovič BANJA SLATINA pri Banja Luki

(novozgrajeni hotel visoke kategorije z bazenom in zdravniško-terapevtskim oddelkom)

Vsebina in cena za 10-dnevni program, prevoz in osnovno turistično nezgodno zavarovanje v ½ sobi je 462,00 € (možno plačilo: akontacija + 9 obrokov).

Program izvajamo v sodelovanju z NOMAGO d.o.o.

V Banji Slatina, ki deluje v sklopu Zavoda za fizikalno medicine in rehabilitacijo »Dr. Miroslav Zotović«  nudijo vrhunske medicinske storitve diagnostike in zdravljenja revmatizma ter rehabilitacije obolenj kostno-mišičnega sistema, pooperativnih in poškodbenih stanj, kjer v procesu zdravljenja ter rehabilitacije uporabljajo izsledke stroke in medicinske tehnologije z naravnimi učinki termalno-mineralne vode ter zdravilnega blata (peloida). Le-ta nastaja v lastnih blatnih bazenih, je polno mineralov in drugih zdravilnih snovi in se kot takšno dovaja do sodobno urejenih kabin, kjer se uporablja v terapevtske namene v višini temperature, ki odgovarja diagnostičnemu stanju posameznika.

V času bivanja lahko opravite vrsto specialističnih pregledov in preiskav kot so: pregled fiziatra, internistični pregled, ortopedski pregled, RTG diagnostični pregled, ultrazvočni pregled krvnih žil, notranjih organov, sklepov in mehkih tkiv, merjenje gostote kostne mase (DEXA), EMNG, storitve biokemijskega in hematološkega laboratorija. Cenik

V Banji Slatina je edini v BiH nameščen tudi najsodobnejši  diagnostični aparat BIODEX 4 za izokinetično testiranje oziroma aparat za merjenje mišične moči rok in nog, neophodno potrebne za stabilnost sklepov Na podlagi izvidov vam nato zdravniki predpišejo ustrezno individualno rehabilitacijo.

Termomineralna voda Banje Slatina blagodejno vpliva na vse oblike revmatizma, na posledice travm, določene oblike sterilnosti, nevralgije, arterijske hipertenzije in organskih obolenj perifernih arterijskih krvnih žil.

V wellness centru imajo poudarek na različnih vrstah manuelnih masaž (antristres, kitajska, refleksna masaža stopal, hot stone (vroči kamni) masaža, masaža s toplo čokolado, herbal spa in tudi športna masaža).

V novem objektu bodo bivale vse naše skupine.  Kompleks povezujejo štirje moderni paviljoni z 80 sobami z balkoni in 16 apartmaji, restavracijo, najmodernejši terapijski blok, rekreativni del z bazenom,  telovadnico,  prostori za masažo, kavarna  in slaščičarna.

Termin:

15. april – 25. april 2018

Kontakt:

Mateja Seiber
tel.: 041 264 782
mail: mateja.seibert@gmail.com

Božena Kos
tel.: 051 344 773
mail: info@klub-upokojencev.si

Galerija:

Program

 • specialistični zdravniški pregled in priprava individualnega programa fizikalnih terapij
 • terapijski program, vodenje medicinske dokumentacije in odpustno pismo
 • vsak dan štiri fizikalne terapije po nasvetu zdravnika glede na vaše zdravstveno stanje (kopanje ali kopel v termo mineralni vodi, zdravilna blatna obloga, terapijska skupinska telovadba, elektro, termo ali magnetna terapija, terapijski ultrazvok)
 • koriščenje plavalnega bazena z navadno vodo
 • svečana večerja z glasbenim programom
 • 1x skupinska vadba progresivne mišične relaksacije
 • 1x skupinsko predavanje psihologa na temo medsebojnega komuniciranja
 • 1x skupinsko predavanje o zdravi prehrani
 • v ceni programa je všteta turistična taksa.

Namestitev

Namestitev v dvoposteljnih sobah visoke kategorije, vse sobe imajo balkon, WC, kopalnico s tuš kabino, fen, TV, telefon in internet.

DOPLAČILA: 1/1 soba – 15,00 /na dan

Plačilo dodatnih storitev po ceniku: masaž, specialističnih pregledov, ultrazvočnih in drugih medicinskih preiskav lahko izvede z gotovino ali s kreditnimi karticami.

Zdravstvene ugodnosti

V organizaciji Klinike SVJETLOST Banja Luka – klinika-svjetlost.ba
1x brezplačen
specialistični pregled oči (za morebitne storitve v času bivanja in kasneje nudijo članom KUS 10% popust na obstoječ cenik). V času bivanja vam naredijo tudi nova očala-bistveno nižja cena kot pri nas.

V organizaciji zobne ordinacije SORRISO CENTAR Banja Luka – sorrisocentar.com
1x brezplačen
specialistični pregled (za morebitne storitve v času bivanja in kasneje nudijo članom KUS 10% popust na obstoječ cenik).

Prehrana

Zajtrk, kosilo in večerja z možnostjo dietne prehrane za diabetike.

 Prevoz

Prevoz z avtobusom in osnovno nezgodno turistično zavarovanje (avtobus je vse dni bivanja z vami). Odhod iz Nove Gorice (možen vstop na različnih postajališčih ob avtocesti do Brežic).

DOPLAČILA PREVOZA ZA MANJŠO SKUPINO:

 • 43-47 potnikov na avtobusu:  8,00 eur/na osebo;
 • 38-42 potnikov na avtobusu : 19,00 eur/na osebo;
 • 30-37 potnikov na avtobusu:  doplačilo znano 20 dni pred odhodom glede na velikost avtobusa

V PRIMERU MANJŠEGA ŠTEVILA PRIJAV KOT 30 ČLANOV SE TERMIN NE IZVAJA. NOMAGO POVRNE VPLAČANO AKONTACIJO IN ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI NA VAŠ TRR.

Pomembno

V ceno je vključeno osnovno nezgodno zavarovanje članov. Zavarovanje krije nezgodno smrt (v višini 30.000 EUR)  in 100 % trajno izgubo splošne delovne sposobnosti – invalidnost (v višini 10.000 EUR), za poškodbe zaradi nepredvidenih okoliščin (padci, zlomi) skladno z določili Splošnih pogojev za nezgodno zavarovanje oseb PG-NE/10-04 zavarovalnice Triglav in Dopolnilnih pogojev PG-ntu-IZL/11-12, vendar brez dnevne odškodnine. Sem ne sodijo poškodbe zaradi morebitnih zdravstvenih obolenj. Če je zavarovanec ob nezgodi starejši od 75 let zavarovalnica izplača 50 % zneska.

Prijavljeni naj OBVEZNO sklenejo oziroma pridobijo Evropsko zdravstveno kartico na lokalni izpostavi ZZZS, ki je brezplačna! Priporočamo, da sklenete samoplačniško dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco (Vita, Coris, Vzajemna tujina ipd.), ki krije stroške hujših poškodb, bolezenskih stanj in njihovih hujših posledic.

Prijave in predplačilo

Potrjena rezervacija: prejeta prijavnica in plačana akontacija. Sprejemamo do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do vključno  26. 3. 2018.

AKONTACIJO v višini  90,00 eur nakažite na:

NOMAGO D.O.O., KIDRIČEVA ULICA 20, 5000 NOVA GORICA
SI56 0510 0801 0759 620
SKLIC: SI00 – 2017000666
NAMEN VPLAČILA: obvezno izpolnite: Slatina 15.4.-25.4. 2018 vpišite ime člana ki potuje

Po plačilu akontacije je preostanek zneska v višini 372,00 € možno plačati v 9 mesečnih obrokih po povratku iz letovanja. V PRIJAVNICO vpišite in obkrožite vse podatke. Podpisano pošljite na naslov kontaktne osebe KUS: Božena Kos, 1000 Ljubljana, Smrekarjeva 29 ali izpolnite elektronski obrazec prijavnice na spletni strani: klub-upokojencev.si.

Nomago d.o.o. vam bo poslal pogodbo o zdraviliškem letovanju z obvestilom o uri in kraju odhoda avtobusa najkasneje 7 dni pred odhodom.

Informacije dobite pri kontaktni osebi letovanja KUS:

Izleti in druge aktivnosti v času bivanja

Možni izleti in druge aktivnosti v času bivanja v organizaciji lokalnih turističnih agencij in vodičev.

(Banja Luka, Kozara, Jajce, Plivsko jezero,  Nacionalni Park Una, …)