Drage članice, dragi člani!

Leto 2020 se nezadržno izteka. Leto, v katerem se je nabralo nekaj neprijetnih spominov. Leto, ki nam je s pojavom zahrbtne virusne bolezni onemogočilo življenje, kot smo ga bili navajeni. Prikrajšalo nas je za številne radosti, druženja, skupna potovanja in še marsičesa. Z velikim upanjem, da bolezen ni ogrozila in se dotaknila vašega zdravja ter zdravja vaših bližnjih se vam danes oglašamo, ker želimo ostati povezani z vami tudi v teh, za vse nas nenavadnih časih.

Kako bo z izvajanjem zdraviliških letovanj v letu 2021 v dani situaciji še ne vemo. Z vsemi zdravilišči že imamo potrjene termine, vendar smo v predvidevanjih same izvedbe povsem nemočni. Trdno smo prepričani, da si prav vsi želimo, da se situacija končno umiri in nam omogoči vrnitev v normalne tirnice življenja. Obljubljamo vam, da vas bomo o izvajanju zdraviliških letovanj obvestili takoj, ko jih bo po vseh predpisanih merilih možno izvajati. Obenem vas obveščamo, da ostaja letna članarina za leto 2021 nespremenjena v višini 12,00 €. Nakažete jo lahko v mesecu januarju na naš TRR SI56 6100 0001 3508 664, referenca SI99.

PAZITE NASE IN OSTANITE ZDRAVI!

Naj ob novem letu prijazni novi čas prinese vse, kar je staro zamudilo.
Obilico zdravja vam želimo!

Ida, Jelica, Inka, Maja, Božena, Drago, Ljubo in Vasja

“Zdravja ne odtehtajo vsi zakladi sveta …”

Moto, ki nas vodi v naših prizadevanjih, približati cenovno ugodna, vendar strokovna zdraviliška letovanja za vse upokojence, ki so jim slovenska zdravilišča in njihove storitve žal nedosegljive. Je tudi moto, še kako aktualen v zdajšnjih turbulentnih časih zaradi pandemije, ki nam onemogoča naše druženje.

Hvala za vaše zaupanje in zvestobo, prepričani smo, da bomo tudi v prihodnjem letu z našim delom in poslanstvom izpolnjevali vaše želje. Informacije so/bodo dosegljive po telefonski številki KUS 051 344 773 in elektronski pošti [email protected].

Pridruži se nam na Facebooku

Pristopna izjava

Izpolnite ali natisnite PRISTOPNO IZJAVO in se nam pridružite. Letno članarino v višini 12,00 eur nakažite na poslovni račun:
Klub upokojencev Slovenije
1000 Ljubljana, Smrekarjeva 29
IBAN: SI56 6100 0001 3508 664
REFERENCA: SI99
Pristopna izjava brez plačane članarine ni veljavna.

Izkušnje

Vrhunska ekipa upokojenih prostovoljk in prostovoljcev, ki smo pripravljeni svoje dolgoletne izkušnje na vseh ravneh družbeno odgovornih pozicij deliti naprej.

Odločnost

Delovanje v okvirih zakonskih predpisov razširjamo na nove dejavnosti, s katerimi bomo omogočili in polepšali življenje vseh nas starejših. Klub upokojencev Slovenije – KUS je nevladna, nestrankarska in nepridobitna organizacija.

Znanje

Za vse obstoječe in bodoče članice in člane že sedaj nudimo številne ugodnosti:

  • zdraviliško-sprostilna letovanja v bosanska, hrvaška, črnogorska in druga cenovno ugodna zdravilišča,
  • izobraževanja,
  • cenovno ugodne ali celo brezplačne storitve s področja zdravstva (pregledi oči, zobozdravstvene storitve, zdravstveni specialistični pregledi, itd),
  • aktivno sodelovanje in izmenjava znanja in izkušenj z društvi, katerih člani se združujejo z namenom premagovanja različnih zdravstvenih obolenj.

Načrti

Klub upokojencev Slovenije – KUS – ima tudi v letnem načrtu 2021 začrtana desetdnevna zdraviliška letovanja v zdraviliščih Banja Slatina pri Banji Luki, Vela Luka na otoku Korčuli, Thalasotherapia Crikvenica ter v Igalu, Črna gora. Z vsemi omenjenimi zdravilišči predstavniki KUS že usklajujejo termine in programe.