Klub upokojencev Slovenije

“Zdravja ne odtehtajo vsi zakladi sveta …”

Moto, ki nas vodi v naših prizadevanjih, približati cenovno ugodna, vendar strokovna zdraviliška letovanja za vse upokojence, ki so jim slovenska zdravilišča in njihove storitve žal nedosegljive. Je tudi moto, še kako aktualen v zdajšnjih turbulentnih časih zaradi pandemije, ki nam onemogoča naše druženje.

Hvala za vaše zaupanje in zvestobo, prepričani smo, da bomo tudi bodoče z našim delom in poslanstvom izpolnjevali vaše želje. Informacije so/bodo dosegljive po telefonski številki KUS 051 344 773 in elektronski pošti [email protected].

Pristopna izjava

Izpolnite ali natisnite PRISTOPNO IZJAVO in se nam pridružite. Letno članarino v višini 15,00 € nakažite na poslovni račun:
Klub upokojencev Slovenije
1000 Ljubljana, Smrekarjeva 29
IBAN: SI56 6100 0001 3508 664
REFERENCA: SI99
Pristopna izjava brez plačane članarine ni veljavna.

marker
Igalo - MNO
Preverite
marker
Vela Luka - HR
Preverite
marker
Veli Lošinj - HR
Preverite
marker
Crikvenica - HR
Preverite
marker
Vrnjačka Banja - SRBIJA
Preverite
marker
Varaždinske Toplice - HR
Preverite
marker
Srpske toplice Šeher - BIH
V pripravi
marker
Silvestrovanje
V pripravi

Izkušnje

Vrhunska ekipa upokojenih prostovoljk in prostovoljcev, ki smo pripravljeni svoje dolgoletne izkušnje na vseh ravneh družbeno odgovornih pozicij deliti naprej.

Odločnost

Delovanje v okvirih zakonskih predpisov razširjamo na nove dejavnosti, s katerimi bomo omogočili in polepšali življenje vseh nas starejših. Klub upokojencev Slovenije – KUS je nevladna, nestrankarska in nepridobitna organizacija.

Znanje

Za vse obstoječe in bodoče članice in člane že sedaj nudimo številne ugodnosti:

  • zdraviliško-sprostitveni oddih v bosanskih, hrvaških, črnogorskih in drugih cenovno ugodnih zdraviliščih,
  • izobraževanja,
  • cenovno ugodne ali celo brezplačne storitve s področja zdravstva (pregledi oči, zobozdravstvene storitve, zdravstveni specialistični pregledi, itd),
  • aktivno sodelovanje in izmenjava znanja in izkušenj z društvi, katerih člani se združujejo z namenom premagovanja različnih zdravstvenih obolenj.

Načrti

Prednostni – realizirati vse termine v izbranih zdraviliščih, hkrati intenzivno širiti članstvo širom Slovenije in s tem omogočiti številnim upokojencem marsikatero zdravniško storitev, ki jim je pri nas težje dosegljiva.