Klub upokojencev Slovenije

Drage naše članice,
dragi naši člani!

Iskrena hvala, da ste del naše družine. Za nami je smeha, veselja in doživetij res polno, pa ne pozabimo čisto malo tudi naporno, leto 2023. Prepeljali smo preko 15000 km, zaupalo nam je več kot 450 članov in zato do zadnjega kotička povsod zapolnjevali dane kapacitete.

Tudi v letu 2024 bo ostalo naše vodilo kakovost in strokovnost po ljudem dostopnih cenah. Da lahko vsaj malo pozabimo na vsakdanje skrbi, da obenem skrbimo za naše zdravje. In kar nam nikoli ne morejo odvzeti – da se pristno družimo!

Ekipa KUS se vsem iskreno zahvaljuje za dosedanje zaupanje in nam vsem skupaj želi še bolj veselo, srečno in druženja polno 2024!

“Zdravja ne odtehtajo vsi zakladi sveta …”

Moto, ki nas vodi v naših prizadevanjih, približati cenovno ugodna, vendar strokovna zdraviliška letovanja za vse upokojence, ki so jim slovenska zdravilišča in njihove storitve žal nedosegljive.

Hvala za vaše zaupanje in zvestobo, prepričani smo, da bomo tudi bodoče z našim delom in poslanstvom izpolnjevali vaše želje. Informacije so/bodo dosegljive po telefonski številki KUS 051 344 773 in elektronski pošti [email protected].

Pristopna izjava

Izpolnite ali natisnite PRISTOPNO IZJAVO in se nam pridružite. Letno članarino v višini 15,00 € nakažite na poslovni račun:
Klub upokojencev Slovenije
1000 Ljubljana, Smrekarjeva 29
IBAN: SI56 6100 0001 3508 664
REFERENCA: SI99
Pristopna izjava brez plačane članarine ni veljavna.

Izkušnje

Vrhunska ekipa upokojenih prostovoljk in prostovoljcev, ki smo pripravljeni svoje dolgoletne izkušnje na vseh ravneh družbeno odgovornih pozicij deliti naprej.

Odločnost

Delovanje v okvirih zakonskih predpisov razširjamo na nove dejavnosti, s katerimi bomo omogočili in polepšali življenje vseh nas starejših. Klub upokojencev Slovenije – KUS je nevladna, nestrankarska in nepridobitna organizacija.

Znanje

Za vse obstoječe in bodoče članice in člane že sedaj nudimo številne ugodnosti:

  • zdraviliško-sprostitveni oddih v bosanskih, hrvaških, črnogorskih in drugih cenovno ugodnih zdraviliščih,
  • izobraževanja,
  • cenovno ugodne ali celo brezplačne storitve s področja zdravstva (pregledi oči, zobozdravstvene storitve, zdravstveni specialistični pregledi, itd),
  • aktivno sodelovanje in izmenjava znanja in izkušenj z društvi, katerih člani se združujejo z namenom premagovanja različnih zdravstvenih obolenj.

Načrti

Prednostni – realizirati vse termine v izbranih zdraviliščih, hkrati intenzivno širiti članstvo širom Slovenije in s tem omogočiti številnim upokojencem marsikatero zdravniško storitev, ki jim je pri nas težje dosegljiva.