Obiščite nas v Cankarjevem domu na Festivalu za tretje življenjsko obdobje

By 14. septembra 2017Novice

V CD bo od 26. do 28. septembra 2017 potekal 17. Festival za tretje življenjsko obdobje. Naš Klub se bo predstavil v sodelovanju s termalnim zdraviliščem Reumal iz Fojnice, zdraviliščem Kalos iz Vele Luke na Korčuli ter novo izbranim zdraviliščem, ki bo premierno predstavljen prav na Festivalu.

V Fojnici (BiH) – termalnem zdravilišču Reumal – smo upokojenci iz vseh pokrajin Slovenije prisotni že vrsto let, zdravilišče Kalos v Veli Luki na Korčuli pa je v letošnjem letu prvič obiskalo že več kot 250 naših članov.

Predstavniki zdravilišč vam bodo predstavili svoje zdraviliške programe in vas na vašo željo podrobno seznanili s strokovnimi medicinskimi terapijami, ki jih ponujajo nam upokojencem, hkrati z možnimi specialističnimi, ultrazvočnimi, laboratorijskimi in drugimi medicinskimi preiskavami.

Na razstavnem prostoru boste dobili tudi informacije o predvidenih terminih za leto 2018, o cenah, ki smo jih izposlovali samo za člane KUS, na voljo vam bodo tudi zloženke in drugi informativni materiali omenjenih zdravilišč.

Poleg že omenjenih predstavnikov iz Fojnice in Vele Luke vam bomo na voljo tudi mi, predstavniki Kluba, ki za vas prostovoljno delamo na organizaciji in izvedbi zdraviliških programov.

Poiščite nas na razstavnem prostoru št. 10 v Prvem predverju – vljudno vabljeni!