Otvoritev novega namestitvenega objekta v sklopu Banje Slatina

By 19. januarja 2018Galerija, Novice

Odzvala sem se na uradno povabilo in se udeležila svečane otvoritve novega namestitvenega objekta v sklopu Banje Slatina, ki je ob udeležbi najvišjega gospodarskega in političnega vrha Republike Srbske potekala v ponedeljek 8. januarja.

Banja Slatina deluje v sklopu »Zavoda za fizikalno medicino in rehabilitacijo dr. Miroslav Zotović«, ki je največja in najuglednejša zdravstvena ustanova na področju fizikalne medicine in rehabilitacije, ortopedske kirurgije in baromedicine v Republiki Srbski in celotni BiH. Z novimi namestitvenimi kapacitetami, ki predstavljajo še dodaten korak k višjemu standardu kvalitetnih uslug s področja fizikalne medicine in rehabilitacije, bodo načrtno zmanjševali čakalne vrste, saj po trenutnih uradnih podatkih na namestitev in zdravstvene tretmaje čaka preko 4.000 oseb.

Celoten znesek investicije iz lastnih sredstev znaša preko 25 milijonov KM, v objektu pa je na voljo 80 sob ter 16 apartmajev, v katerih je skupaj na voljo 192 postelj, dodatno pa še bazen, welness center, terapevtski oddelek, kongresno dvorano ter kavarna – slaščičarna.

Priložene fotografije svečane otvoritve same govorijo tako o pomenu otvoritve kot o kvaliteti pridobljenih namestitev. Trdno sem prepričana, da gre za novo vrhunsko destinacijo v okviru strateškega izbora KUS, k čemur bo nedvomno pripomoglo tudi dejstvo, da je prav Klub upokojencev Slovenije prvi podpisal celoletno pogodbo za namestitev skupin članov. Dodatne informacije o terminih in cenovnih paketih so na voljo na spletni strani klub-upokojencev.si.

Božena Kos, predsednica KUS
12. januar 2018