Posebna ugodnost za naše člane, ki jo nudi Nevro-rehabilitacijski center ITERO

By 9. novembra 2022Ugodnosti

Kot veste smo pri Klubu upokojencev Slovenije letos prvič realizirali zdraviliško letovanje v Zdravilišču dr. Simo Milošević v Igalu, Črna gora. Pri organizaciji smo se seznanili z Nevro-rehabilitacijskim centrom ITERO iz Ljubljane, ki s tem zdraviliščem v Igalu že sodeluje.

Zakaj je to za vas pomembno?

Ob izvajanju kvalitetnih ortopedskih in nevrološih rehabilitacijskih programov imajo v ITERU tudi vrsto specialističnih ambulant ter ambulanto splošne medicine. Ker pripravljajo nekaj novosti, ki bi bile lahko koristne za koga od članov, vas želimo z njimi tudi seznaniti.

ITERO pridobiva dodatno koncesijo za delo ambulante splošne družinske medicine. Če ste morda tudi vi ostali brez izbranega osebnega zdravnika – kar je lahko zelo velik problem – se lahko obrnete na njih. Nova ambulanta bo delovala v sklopu Poslovnega centra Murgle, Cesta v Mestni log 55. V ambulanti bo postopoma razvit program razširjene obravnave z bistveno olajšanim dostopom do ambulante, mrežo podpornih zdravstvenih storitev in v preventivno usmerjeno personalizirano medicino.

V ITERU deluje fiziatrična ambulanta, ki je del javne zdravstvene mreže. Ker so specialisti za širok spekter rehabilitacijskih postopkov je lahko naveza z zdravnikom fiziatrom koristna pri reševanju novo nastalih mišično-skeletnih težav (vključno s težavami hrbtenice) ali pri alternativnem poskusu reševanja že trajajoče, a ne ustrezno obravnavane tovrstne težave.

V primeru, da bi vam kaj od navedenega koristilo jih kontaktirajte na [email protected] ali 01 235 19 00. Več o njih pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani https://www.itero.si/. Povejte, da ste člani KUS, ki ste prejeli naše obvestilo.