Klub upokojencev Slovenije

Drage članice in člani!

Želimo vas obvestiti, da smo vam poslali dopis z vsemi razpisanimi datumi, tako za zdraviliška letovanja v tujini kot sprostitvena letovanja v Sloveniji.

Iskreno se vam opravičujemo za napaki, ki sta se prikradli v poslani pošti na vaše naslove. V veliki želji, da vas kar najhitreje obvestimo o naših aktivnostih, ki so zaradi pandemije poniknili, smo – tudi zaradi obsežnega in zahtevnega dela – spregledali napaki pri razpisu za Zdravilišče Banja Slatina (pravi termin od 8. 9. 2021 do 17. 9. 2021) in pri razpisu za Zdravilišče Thalassotherapia Crikvenica (prava cena 367,00 €). Saj veste, kdor dela greši in tokrat ta izrek zagotovo drži.

Pohitite s prijavami, zanimanja je veliko. Poudariti želimo, da je letos število prostih mest omejeno na 45 potnikov (članov), zato si vaše mesto kar najhitreje zagotovite.

Božena Kos, predsednica KUS

“Zdravja ne odtehtajo vsi zakladi sveta …”

Slogan, ki je v teh časih še kako aktualen zato verjamemo, da bo naše hotenje, da vam v normalnih razmerah omogočimo kar se da sprejemljiva in ugodna zdraviliška letovanja toliko bolj dobrodošlo.

Kot do sedaj smo vam od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro na voljo na telefonski številki KUS 051 344 773 in preko elektronske pošte [email protected] Vabimo vas, da spremljate tudi našo spletno stran klub-upokojencev.si ter facebook stran @klubupokojencev.

Pridruži se nam na Facebooku

Pristopna izjava

Izpolnite ali natisnite PRISTOPNO IZJAVO in se nam pridružite. Letno članarino v višini 12,00 eur nakažite na poslovni račun:
Klub upokojencev Slovenije
1000 Ljubljana, Smrekarjeva 29
IBAN: SI56 6100 0001 3508 664
REFERENCA: SI99
Pristopna izjava brez plačane članarine ni veljavna.

Izkušnje

Vrhunska ekipa upokojenih prostovoljk in prostovoljcev, ki smo pripravljeni svoje dolgoletne izkušnje na vseh ravneh družbeno odgovornih pozicij deliti naprej.

Odločnost

Delovanje v okvirih zakonskih predpisov razširjamo na nove dejavnosti, s katerimi bomo omogočili in polepšali življenje vseh nas starejših. Klub upokojencev Slovenije – KUS je nevladna, nestrankarska in nepridobitna organizacija.

Znanje

Za vse obstoječe in bodoče članice in člane že sedaj nudimo številne ugodnosti:

  • zdraviliško-sprostilna letovanja v bosanska, hrvaška, črnogorska in druga cenovno ugodna zdravilišča,
  • izobraževanja,
  • cenovno ugodne ali celo brezplačne storitve s področja zdravstva (pregledi oči, zobozdravstvene storitve, zdravstveni specialistični pregledi, itd),
  • aktivno sodelovanje in izmenjava znanja in izkušenj z društvi, katerih člani se združujejo z namenom premagovanja različnih zdravstvenih obolenj.

Načrti

Klub upokojencev Slovenije – KUS – ima kljub razmeram, ki nam jih narekuje pandemija, v letnem načrtu 2021 poleg desetdnevnih zdraviliških letovanj v Banji Slatini pri Banja Luki, Veli Luki na otoku Korčuli, v Crikvenici ter v Igalu, Črna gora, začrtane različne kulturne aktivnosti in organizacijo dogodkov. Vse v želji, da animiramo in zadovoljimo vas, naše zveste člane.