Crikvenica

V objemu zdrave in blage sredozemske klime

Zdraviliško sprostitveni oddih za člane Kluba upokojencev Slovenije v zdravilišču Thalassotherapia Crikvenica

Vsebina in cena za 10-dnevni program, prevoz in osnovno turistično nezgodno zavarovanje v 1/2 sobi je 487,00 € (možno plačilo: akontacija + 6 obrokov).

Program izvajamo v sodelovanju z NOMAGO d.o.o., Ljubljana

Program

 • ob prihodu dobrodošlica z aperitivom
 • specialistični zdravniški pregled in priprava individualnega programa fizikalnih terapij
 • terapijski program, vodenje medicinske dokumentacije in odpustno pismo
 • 4 fizikalne terapije po nasvetu zdravnika glede na vaše zdravstveno stanje
  (elektroterapija, skupinske vaje z fizioterapevtom, inhalacijske terapije z morsko vodo in eteričnim oljem in druge terapije) vsak dan razen nedelje
 • 1 x masaža celega telesa 30 min.
 • koriščenje plavalnega bazena z morsko vodo (32°)
 • svečana večerja z glasbenim programom
 • v ceni programa je všteta turistična taksa.

Namestitev

Namestitev v dvoposteljnih sobah z balkonom in pogledom na morje; WC, kopalnica s tuš kabino, fen, kopalni plašč, hladilnik, TV, telefon in Wi-Fi.

DOPLAČILA: 1/1 soba – 6,00 €/na dan (na razpolago 6 sob brez pogleda na morje).

Plačilo dodatnih storitev po ceniku: masaž, specialističnih pregledov in drugih medicinskih preiskav se lahko izvede v gotovini ali s plačilno kartico.

Prehrana

Samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja.

Prevoz

Cena avtobusnega prevoza je vključena v osnovno ceno programa. Avtobus ostane vse dni bivanja s skupino. Odhod iz Ljubljane, možen vstop v Postojni in Kozini.

Doplačilo  prevoza za manjše skupine: 43-47 članov: 7,50 €/na člana; 38-42 članov: 20,00 €/na člana; 34-37 članov: 26,00 €/na člana.

Zavarovanje

 1. osnovno nezgodno turistično zavarovanje, ki ga sklene Nomago in je že vključeno v osnovno ceno programa https://www.nomago.si/splosni-pogoji.
 2. Zavarovanje rizika odpovedi ni vključeno v osnovno ceno. Član, ki tako zavarovanje želi, ga sklene osebno na eni od zavarovalnic, ki nudijo tovrstna zavarovanja.
 3. Če član udeležbo odpove in ima že plačano akontacijo ali račun, mu Nomago vrne vplačani znesek po pravilih, navedenih na https://www.nomago.si/splosni-pogoji.
 4. Če član udeležbo odpove in sam zagotovi udeležbo drugega člana, ki bo takoj poravnal vse obveznosti za potovanje, mu Nomago povrne celoten vplačan znesek, zmanjšan za administratvni strošek odpovedi v višini 15,00 eur.
 5. Prijavljen član naj obvezno pridobi Evropsko zdravstveno kartico na izpostavi ZZZS, ki je brezplačna!
 6. Priporočamo, da prijavljen član osebno sklene samoplačniško dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, ki krije stroške hujših poškodb, bolezenskih stanj in njihovih hujših posledic (Coris, Vzajemna …).

OBVESTILO O ODHODU:
Obvestilo o uri in kraju odhoda bo dobil vsak član po pošti ali elektronski pošti najkasneje 7 do 10 dni pred odhodom. Obvestilu bo priloženo tudi krajše navodilo vodje skupine KUS.

Izleti in druge aktivnosti v času bivanja

V času bivanja se bomo skupaj dogovorili o različnih aktivnostih in izletih v organizaciji lokalnih turističnih agencij in vodičev.