Zdravilno morsko blato, mineralna voda in osupljiva narava ...

danosti, ki jih združuje Zdravilišče Igalo

Zdraviliško sprostitveni oddih za člane KUS Inštitut za fizikalno medicino, rehabilitacijo in revmatologijo Dr. Simo Milošević A. D. IGALO, Črna gora

Vsebina in cena za 10-dnevni program, prevoz in osnovno turistično nezgodno zavarovanje v 1/2 sobi je 561,00 €(možno plačilo: akontacija + 6 obrokov).

Program izvajamo v sodelovanju z Nomago d.o.o. Ljubljana

Program

 • srečanje z osebjem zdravilišča
 • specialistični zdravniški pregled in priprava individualnega programa fizikalnih terapij
 • terapevtski program, vodenje medicinske dokumentacije in odpustno pismo
 • štiri fizikalne terapije po nasvetu zdravnika glede na vaše zdravstveno stanje (kopanje ali kopel v termo mineralni vodi, zdravilna blatna obloga, terapevtska skupinska telovadba, elektro, termo ali magnetna terapija, terapevtski ultrazvok) vsak dan razen nedelje
 • koriščenje plavalnega bazena v športnem centru v hotelu
 • svečana večerja z glasbenim programom za ples
 • v ceni programa je všteta turistična taksa in zavarovanje v zdravilišču.

Namestitev

v dvoposteljnih sobah, vse sobe imajo balkon, WC, kopalnico, kopalni plašč, hladilnik, TV, telefon in Wi-Fi.

Doplačilo:

 • 1/1 soba – 12,00 /na dan (omejeno število)
 • kosilo     –   7,00 €/na dan (prijavi in plača se na recepciji)

Plačilo dodatnih storitev – masaž, specialističnih pregledov, ultrazvočnih in drugih medicinskih preiskav, uslug v Beauty centru se lahko po ceniku izvede v gotovini v € ali s plačilno kartico. CENIK

Prehrana

samopostrežni zajtrk in večerja.

Prevoz

Cena avtobusnega prevoza je vključena v osnovno ceno programa. Avtobus ostane vse dni bivanja s skupino. Odhod: Ljubljana – možen vstop Brežice.

Doplačilo prevoza za manjše skupine: 43-47 članov: 11,00 €/na člana; 38-42 članov: 23,00 €/na člana.

Zavarovanje

 1. osnovno nezgodno turistično zavarovanje, ki ga sklene Nomago in je že vključeno v osnovno ceno programa https://www.nomago.si/splosni-pogoji.
 2. Zavarovanje rizika odpovedi ni vključeno v osnovno ceno. Član, ki tako zavarovanje želi, ga sklene osebno na eni od zavarovalnic, ki nudijo tovrstna zavarovanja.
 3. Če član udeležbo odpove in ima že plačano akontacijo ali račun, mu Nomago vrne vplačani znesek po pravilih, navedenih na https://www.nomago.si/splosni-pogoji.
 4. Če član udeležbo odpove in sam zagotovi udeležbo drugega člana, ki bo takoj poravnal vse obveznosti za potovanje, mu Nomago povrne celoten vplačan znesek, zmanjšan za administratvni strošek odpovedi v višini 15,00 eur.
 5. Prijavljen član naj obvezno pridobi Evropsko zdravstveno kartico na izpostavi ZZZS, ki je brezplačna!
 6. Priporočamo, da prijavljen član osebno sklene samoplačniško dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino, ki krije stroške hujših poškodb, bolezenskih stanj in njihovih hujših posledic (Coris, Vzajemna …).

OBVESTILO O ODHODU:
Obvestilo o uri in kraju odhoda bo dobil vsak član po pošti ali elektronski pošti najkasneje 7 do 10 dni pred odhodom. Obvestilu bo priloženo tudi krajše navodilo vodje skupine KUS.

Izleti in druge aktivnosti v času bivanja

V času bivanja se bomo skupaj dogovarjali o različnih aktivnostih in izletih v organizaciji lokalnih turističnih agencij in vodičev.