Vabilo

By 10. novembra 2016Novice

Spoštovane članice in člani Društva upokojencev Slovenije!

Vabimo vas na 2. redni letni Zbor članov DUS, ki bo dne petek, 18.11. 2016 ob 14,00 uri v Dnevnem centru aktivnosti Fužine (na lokaciji Dom starejših občanov Fužine), Nove Fužine 40, Ljubljana

Ob tem vas želimo obvestiti, da se na dnevnem redu nahaja tudi točka o preimenovanju Društva upokojencev Slovenije, kar nam bo omogočilo še večjo prepoznavnost tako v Sloveniji, kot pri naših partnerjih v tujini. Na osnovi navedenega tako predlagamo, da v skladu s statutom DUS slednjega preimenujemo v Klub upokojencev Slovenije, predsednico pa se pooblasti, da po sprejemu sklepa o spremembi imena izvede vse ustrezne s statutom opredeljene zahteve za registracijo spremembe imena.

Prav tako za leto 2017 predlagamo članarino v letni višini 10 EUR. Slednja nam bo omogočala nemoteno delovanje in poslovanje, ki se je v letošnjem letu zaradi porasta aktivnosti izkazalo za izjemno obsežno in zahtevno. Na osnovi vplačane članarine bo vsak član prejel novo člansko izkaznico z novim logotipom, ki bo veljala za leto 2017.

V mesecu decembru bomo vsem poslali vse potrebne informacije in pojasnila glede preimenovanja DUS v Klub upokojencev Slovenije. Prav tako vas bomo obvestili o vseh krajih in terminih, kjer bomo izvajali zdraviliška letovanja v letu 2017. Seveda pa poleg zdraviliških letovanj tudi v letu 2017 za člane pripravljamo  številne druge ugodnosti in aktivnosti, ki jih boste lahko koristili.

V kolikor se zaradi oddaljenosti kraja izvedbe 2. rednega letnega Zbora članov DUS ali iz kakršnih koli drugih razlogov ne boste mogli udeležiti, bomo vašo odsotnost razumeli in smatrali za upravičeno. O vseh sklepih 2.rednega letnega Zbora članov vas bomo obvestili.

Prisrčen pozdrav vsem!

Predsednica DUS
Boženka Kos

Priloga: vabilo in dnevni red

Ljubljana, 10.11.2016

 

Prenesite dokument v PDF obliki