Pozdravljene članice in člani KUS!

By 9. julija 2018Galerija

Najprej lep poletni pozdrav. Čutim potrebo, da povem par besed glede zdraviliškega letovanja s Klubom upokojencev Slovenije v zdravilišču Kalos Vela Luka, ki sva ga letos z možem prvič obiskala po vaši zaslugi v terminu 17.-27.6.2018

Moram povedati, da je za naju bila to neka nova izkušnja in prav lepo sva se imela. Kar ne morem verjeti, da smo imeli vse tako dobro organizirano: prevoz, čisto prave terapije pod strokovnim nadzorom, tako da smo se vrnili še bolj zdravi, kot smo šli tja, poleg tega pa še plažo in kopanje v popoldanskem času, polni penzion in še kaj (slavnostna večerja, dalmatinska večerja…).

Tudi namestitev in hrana nama je ustrezala, pa prijazno osebje vsepovsod. Pa ne samo to, tudi celotni otok Korčula smo si ogledali, ki je res lep in tega vreden. Kaj rabimo še več? To je bila izpolnitev moje dolgoletne želje, da bi letovala na Korčuli in evo – uresničila se je. Za to uresničitev je bila “kriva” neustrašna vodja skupine KUS Božena Kos, ki je skupaj s svojim možem poskrbela za vse, kar je bilo potrebno, da se tak velik projekt izpelje, zato hvala, res lepa hvala za vse.

Svoje dobre izkušnje iz tega dogodka posredujeva tudi naprej in upava, da se bo KUS širil tudi naprej. Upava in želiva, da bova še kdaj letovala z vami.

Prisrčno pozdravljeni, Anica in Adolf Paščinski
Braslovče, 5. 7. 2018